Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Territori convoca Renfe i Adif a una reunió urgent per concretar l'oferta de serveis al Camp i l'Ebre

El departament lamenta "l'escassa informació" malgrat la imminent entrada en funcionament de la variant de Vandellòs

Imatge d'arxiu de la nova estació de l'Hospitalet de l'Infant del corredor mediterrani Imatge d'arxiu de la nova estació de l'Hospitalet de l'Infant del corredor mediterrani ROGER SEGURA / ARXIU / ACN
Mobilitat ACN
Dimarts, 26 Novembre 2019 16:54

El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha citat Renfe i Adif a una reunió urgent, dijous vinent, per tal que concretin els nous serveis al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre davant la imminent entrada en funcionament de la variant de Vandellòs del corredor mediterrani. Segons informa el Departament, davant l'escassa informació que és té d'aquesta nova oferta s'ha decidit convocar les dues empreses perquè detallin de forma definitiva els serveis de transport de passatgers que s'oferiran amb el nou mapa ferroviari. A més, Territori vol conèixer l’oferta de serveis d’alta velocitat o de mitjana distància per avaluar la suficiència de la futura oferta de Rodalies i Regionals.

El Departament entén que "una infraestructura tan important no pot passar de llarg del territori i desatendre les necessitats dels ciutadans". Per tant, la Generalitat espera conèixer l’oferta de transports per a passatgers en alta velocitat per aquest territori, segons assenyala el comunicat.

La posada en marxa de la variant es posposa al gener

Tot i que la darrera comunicació oficial del Ministeri de Foment sobre la variant de Vandellòs preveu la seva posada en marxa per abans de final d'any, diverses fonts apunten que el pas dels trens per les noves vies no començarà, probablement, fins dilluns 13 de gener. La connexió de la nova línia obligarà a interrompre la circulació ferroviària durant unes hores, per la qual cosa els treballs es concentraran durant el cap de setmana previ per minimitzar afectacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: