Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Renfe adapta el servei per a les línies R13 i R14 fins que es reparin els desperfectes de la llevantada

Ja s'ha recuperat el servei entre l'Hospitalet de l'Infant i Salou i s'ha restablert l'R16 i el Corredor Mediterrani

Imatge de les vies del tren a Salou afectades per roques i branques després de la riada Imatge de les vies del tren a Salou afectades per roques i branques després de la riada JORDI MARSAL / ACN
Mobilitat ACN
Dimecres, 23 Octubre 2019 23:36

Renfe ha informat que adaptarà el servei per a les línies de Rodalies R13 i R14 mentre durin les tasques de reparació dels desperfectes de la llevantada. El recorregut habitual d'aquestes dues línies està interromput des de dimarts a la tarda pels estralls que ha causat el temporal al tram Lleida – L'Espluga de Francolí. En sentit Lleida la programació especial s'iniciarà amb el primer tren de sortida de Barcelona a les 06.47 h, mentre que en sentit Barcelona s'implantarà amb el bus que arrenca de Lleida a les 12.30 h. El tren de l'R13 de l'Espluga a Barcelona passant per Valls tindrà l'horari habitual, igual que el de l'R14 de l'Espluga a Barcelona però passant pel tram Reus – Tarragona.

D'altra banda, hi haurà servei alternatiu per carretera al recorregut Lleida – L'Espluga. Renfe informa que en sentit l'Espluga caldrà avançar l'horari de sortida de Lleida, Puigverd, Juneda, les Borges Blanques, la Floresta, Vinaixa i Vimbodí per garantir l'enllaç amb els horaris habituals en la sortida dels trens des de l'Espluga. En sentit Lleida el tren arribarà a l'Espluga en l'horari habitual i es prestarà el servei per carretera fins a Lleida. Segons Renfe, el trajecte en bus suposa un increment del temps de viatge d'uns 50 minuts en aquest tram.

Cal recordar que poc després de les quatre de la tarda Adif ha pogut reparar els desperfectes causats pels aiguats a les vies entre l'Hospitalet de l'Infant i Salou. Això ha permès Renfe restablir els combois de la línia R16 i els de Llarga Distància del Corredor Mediterrani, interromputs des d'ahir a la tarda. També s'ha pogut restablir el tram de l'R15 entre Móra i Reus i s'ha pogut normalitzar la circulació ferroviària fins a Maçanet de l'R1, que estava afectada entre aquesta població i Calella.

Pel que fa a la resta d'afectacions, segueix interrompuda l'R12 entre Bell-lloc i Mollerussa per acumulació d'aigua a la zona de vies. Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera entre Lleida i Calaf.

Finalment, al tram entre Vilassar i Mataró de l'R1 es circula en via única a causa del fort onatge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: