Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adif recupera el servei entre l'Hospitalet de l'Infant i Salou i Renfe restableix l'R16 i el Corredor Mediterrani

Els efectes de la llevantada comporten retards importants a l'àmbit de la rodalia de Barcelona

Imatge d'arxiu d'un comboi aturat a la via Imatge d'arxiu d'un comboi aturat a la via ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Dimecres, 23 Octubre 2019 17:58

Adif ha pogut reparar els desperfectes causats pels aiguats de dimarts a les vies entre l'Hospitalet de l'Infant i Salou poc després de les quatre de la tarda. Això ha permès Renfe restablir els combois de la línia R16 i els de Llarga Distància del Corredor Mediterrani, interromputs des d'ahir a la tarda. També s'ha pogut restablir el tram de l'R15 entre Móra i Reus i s'ha pogut normalitzar la circulació ferroviària fins a Maçanet de l'R1, que estava afectada entre aquesta població i Calella. D'altra banda, a causa del temporal hi ha hagut talls a diversos trams de la xarxa ferroviària, i els serveis de Rodalies circulen amb retards importants a l'àmbit de l'àrea metropolitana de Barcelona per les condicions meteorològiques adverses.

Pel que fa a la resta d'afectacions, a dos quarts de cinc de la tarda seguia interrompuda l'R12 entre Bell-lloc i Mollerussa per acumulació d'aigua a la zona de vies. Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera entre Lleida i Calaf.

L'R13 entre Lleida i Tarragona i l'R14 entre Lleida i Sant Vicenç de Calders continuen sense servei pel fet que la via ha sofert danys importants en el marc de la llevantada. A més, entre Vinaixa i Riu Milans va bolcar una locomotora de l'empresa Captrain després que una esllavissada s'endugués un talús i part de les vies en aquest punt.

Al tram entre Vilassar i Mataró de l'R1 es circula en via única a causa del fort onatge. A més, al tram entre Perpinyà i Figueres Vilafant, a causa d'inundacions a la zona de la ciutat francesa, els serveis internacionals no prestaran servei durant tot el dimecres. Sí hi ha servei fins a Figueres per als usuaris de Figueres i Girona. La resta de serveis d'Alta Velocitat es presten amb normalitat, segons informa Renfe.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: