Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dues línies de tren i una carretera tallades per la llevantada al Camp de Tarragona

L'R15 està tallada, des de les 16.25h, entre Marçà-Falset i els Guiamets per acumulació d'aigua a la via i l'R16, des de les 17.35h, entre l'Hospitalet de l'Infat i Mont-roig / També està tallada la carretera TV-3031 als Guiamets

Imatge d'arxiu d'un comboi de línia regional. El temporal ha afectat aquesta tarda les línies R15 i R16 de Rodalies de Renfe, al Priorat i al Baix Camp Imatge d'arxiu d'un comboi de línia regional. El temporal ha afectat aquesta tarda les línies R15 i R16 de Rodalies de Renfe, al Priorat i al Baix Camp ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Dimarts, 22 Octubre 2019 18:41

Les línies R11, R15 i R16 de Rodalies de Renfe, per les quals també transcorren combois de línies regionals i de llarga distància com els del Corredor Mediterrani, estan interrompudes en algun dels seus trams a causa de la llevantada que assola aquesta tarda bona part de Catalunya, segons ha informat Renfe. L'R11 està afectada des de les 17.15 h per falta de subministrament elèctric entre Girona i Llançà. L'R15 des de les 16.25 h entre Marçà-Falset i els Guiamets per acumulació d'aigua a la via. I l'R16 des de les 17.35 h entre l'Hospitalet de l'Infat i Mont-roig del Camp també per inundació. A banda, també està tallada la carretera TV-3031 als Guiamets per la pluja. Ho havia estat la C-31 a Calonge, però ja s'ha reobert.

La llevantada prevista fins a aquest dimecres pels serveis meteorològics a Catalunya ha obligat els Bombers a fer 168 sortides fins a les cinc de la tarda, 71 de les quals l'última hora. A partir de la tarda, la majoria han estat per inundacions, mentre que fins aleshores havien estat pel vent. Les actuacions han tingut lloc especialment a indrets com Palamós (Baix Empordà) o l'Escala (Alt Empordà).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: