Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Restablerta la circulació de trens entre Sant Vicenç de Calders i Plana-Picamoixons

El servei ha estat interromput durant mitja hora per la presència d'obstacles a la via

Imatge d'arxiu de l'estació de Sant Vicenç de Calders, al Vendrell Imatge d'arxiu de l'estació de Sant Vicenç de Calders, al Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Dimecres, 16 Octubre 2019 18:33

La circulació de trens entre Sant Vicenç de Calders i Plana-Picamoixons s'ha restablert a les sis de la tarda, segons informa Renfe. Aquest tram ha estat inhabilitat durant mitja hora per la presència d'obstacles sobre la via a Valls. Aquesta interrupció s'afegia a la que hi ha hagut poc abans de la una per la presència d'unes 200 persones a les vies al tram entre Reus i Tarragona. Aquesta interrupció continua.

El tall entre Reus i Tarragona l'han protagonitzat estudiants que s'han assegut al pas a nivell de l'avinguda Onze de Setembre, el mateix punt que ja van tallar dilluns i dimarts a la tarda durant unes tres hores. Els manifestants s'han posat a dinar al pas a nivell que hi ha vora l'escola Joan Rebull de la capital del Baix Camp.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: