Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per la 9a Cursa de transports al Camp de Tarragona

L'objectiu d'avui és comparar l'impacte que generem, en funció de la manera de moure'ns o del vehicle que utilitzem / Cada municipi tria el lloc i l'hora de sortida i l'arribada serà a la plaça de la Font de Tarragona

Imatge d'arxiu d'un grup de voluntaris i voluntàries a la plaça de la Font, després de participar en la Cursa de Transports del Camp de Tarragona Imatge d'arxiu d'un grup de voluntaris i voluntàries a la plaça de la Font, després de participar en la Cursa de Transports del Camp de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 27 Setembre 2019 07:43

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat ,se celebrarà aquest divendres 27 de setembre la 9a edició de la Cursa de Transports del Camp de Tarragona, organitzada per l’ATM del Camp de Tarragona, en coŀlaboració amb l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i els ajuntaments del municipis que s’adhereixen a la cursa.

Al Camp, la cursa serà interurbana. Cada ajuntament o persona voluntària participant rebrà la seva hora d'inici per correu electrònic. De la mateixa manera, per a cada municipi s’establirà el seu lloc de sortida, preferentment la porta del seu Ajuntament i el lloc d'arribada per a tothom serà la plaça de la Font de Tarragona. En el moment de la sortida, es podrà gaudir d'un esmorzar.

9a cursa transports Camp 2019

Per a més informació i inscripcions, podeu consultar aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: