Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Foment licita un estudi del trànsit viari entre Tarragona i València per quan assumeixi la gestió de l’AP-7

L’import és de 387.200 euros i ha de permetre saber quines actuacions s’hauran de fer a l’entorn de l’autopista

El ministeri de Foment ha licitat un contracte per redactar un estudi previ sobre la “distribució de demanda de trànsit” entre Tarragona i València El ministeri de Foment ha licitat un contracte per redactar un estudi previ sobre la “distribució de demanda de trànsit” entre Tarragona i València ARXIU / ACN
Mobilitat ACN
Dijous, 26 Setembre 2019 19:03

El ministeri de Foment ha licitat un contracte per redactar un estudi previ sobre la “distribució de demanda de trànsit” entre Tarragona i València, un cop l’AP-7 passi a ser gestionada per l’Estat a partir de l’1 de gener del 2020. L’objecte de l’estudi és analitzar el trànsit i la mobilitat a l’autopista i al seu entorn, tant l’actual com el que hi pugui haver un cop s’eliminin els peatges.

Segons Foment, aquestes dades permetran determinar les millors solucions per a les actuacions que s’hagin de fer per satisfer la demanda quan l’autopista passi a ser gratuïta, com ara la remodelació d’enllaços existents o la implantació d’algun de nou.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: