Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'institut escola Pi del Burgar de Reus disposarà d’un aparcament per a pares i mares d’alumnes

Amb aquest, ja són dotze els centres de la ciutat que compten amb places per familiars en horari escolar

Zona d'aparcament de pares i mares a l'institut escola Pi del Burgar, a Reus Zona d'aparcament de pares i mares a l'institut escola Pi del Burgar, a Reus REUS.CAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Agost 2019 18:08

La Guàrdia Urbana de Reus ha implantat noves mesures de mobilitat al carrer Josep Vidal Llecha, amb l’objectiu de millorar la seguretat a les entrades i sortides de l’institut escola Pi del Burgar. Amb aquesta actuació, la Guàrdia Urbana ja suma dotze zones d’aparcament per a pares i mares d’alumnes en centres educatius de la ciutat.

En concret, just davant dels centres s’ha reordenat l’aparcament i s’ha delimitat una zona limitada a la parada de vehicles, reservada als familiars dels alumnes en les franges horàries següents: de 7:30 a 9:15 i de les 11:45 a 18:00h.

Les limitacions d’estacionament en les àrees de seguretat només s’apliquen en els horaris indicats de dilluns a divendres i en calendari escolar. La resta d’hores del dia, els veïns i la resta de conductors poden estacionar els seus vehicles amb normalitat a la zona indicada per als familiars dels alumnes.

Centres amb mesures de mobilitat segura

Aquests canvis arriben després d’aplicar mesures similars de mobilitat segura en altres centres educatius de la ciutat com les escoles Montsant, Joan Rebull, Sant Pau, Isabel Besora, IES Baix Camp, La Salle, Mare Molas, General Prim, Pare Manyanet, EBM L’Olivera i l’escola Misericòrdia.

La iniciativa ha obtingut bons resultats tant en termes de seguretat com de mobilitat de la comunitat educativa i del conjunt de la ciutadania que es mou a l’entorn dels centres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: