Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Granados, satisfet amb la licitació de l’estudi informatiu del Tren-Tram del Camp de Tarragona

L'alcalde de Salou destaca que l’estudi “treballa la necessitat que té Salou i la costa de vertebrar una comunicació tramviària de proximitat que beneficiarà residents i visitants”

L'alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor Marc Montagut, -a la dreta de la imatge- en un reunió amb representats de Territori i Sostenibilitat L'alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor Marc Montagut, -a la dreta de la imatge- en un reunió amb representats de Territori i Sostenibilitat CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 08 Agost 2019 09:53

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha mostrat satisfet amb l’anunci de la licitació per part de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de la redacció de l’estudi informatiu del nou tren-tramvia del Camp de Tarragona.

Segons l’alcalde, “sempre s’ha defensat allò que era millor per Salou apostant per un transport tramviari de proximitat que tindrà 5 estacions al municipi, el futur Tren-Tram, amb integració de les vies a la trama urbana, per tal que deixin de ser una barrera física que fa que el poble estigui dividit en dues parts”.

Granados ha explicat que “nosaltres ja vam avançar en una reunió prèvia que es posava en licitació aquest estudi, que treballa de forma definitiva la necessitat que té Salou, la costa i tot el territori de d’articular unes bones comunicacions tramviàries modernes, sostenibles, útils i de proximitat, adaptades a la realitat del transport de residents i de visitants”.

En aquest sentit, l’alcalde reivindica, des de fa temps, que s’executi, quan abans millor, un tram de vies de poc més d’un km i que ja està previst en el projecte del Corredor, que permetria connectar Salou i la costa amb l’eix central del Corredor, a través de la connexió amb el ramal procedent de Tarragona. Segons l’alcalde “és un tram del tot necessari perquè la costa quedaria ben comunicada amb Tarragona però faltaria que quedés també unida amb l’aeroport de Reus i la futura estació central”.

Sobre l’aeroport de Reus, l’alcalde ha dit que “era una base aèria i si no hagués estat pels visitants i el turisme que van començar a venir en vols xàrter, aquest no existiria perquè estaria desmantellat”. Tant el tramvia com l’estació central de l’aeroport són necessaris, ha dit Granados, “perquè el turisme, i el resident també, necessiten més i millors comunicacions, comoditat i qualitat de les instal·lacions i serveis”.

Ahir es va fer públic que Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha tret a concurs l'estudi informatiu del nou tren-tramvia del Camp de Tarragona. El projecte es preveu que es desenvolupi en dues fases. La primera, de 18,7 quilòmetres, unirà les poblacions de Cambrils i Tarragona, passant per Salou i PortAventura, i fent onze parades, aprofitant l’actual línia ferroviària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: