Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'obre el remodelat accés a Llorenç del Penedès per la Plaça de la Vila

Els treballs han permès incorporar una rotonda tocant a la Carretera de Sant Jaume, i habilitar una illa al mig amb unes 25 places noves d'aparcament

Des d’aquest matí ja es pot circular pel remodelat accés a Llorenç del Penedès per la Plaça de la Vila Des d’aquest matí ja es pot circular pel remodelat accés a Llorenç del Penedès per la Plaça de la Vila AJUNTAMENT DE LLORENÇ DEL PENEDÈS
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Juliol 2019 11:07

Des d’aquest matí ja es pot circular pel remodelat accés a Llorenç del Penedès per la Plaça de la Vila. Els tècnics municipals i l'alcalde feien ahir les darreres comprovacions amb els tècnics de l'empresa encarregada de les obres. Després de cinc mesos d’obres, han finalitzat els treballs de remodelació durant els quals s’ha refet totalment aquest accés. D’una banda, ampliant-lo i creant una rambleta al mig, habilitant noves places d’aparcament de vehicles en bateria, àmplies voreres, arbres i una rotonda a l’extrem tocant la carretera de Sant Jaume.

Per aconseguir aquesta ampliació, s’ha reduït part del pati de l’antic Nieró i l’aparcament que hi havia al costat, ha desaparegut. D’aquesta manera, els edificis restants queden alineats amb l’antic Ajuntament, reconvertit actualment en l’espai jove. L’accés a la bàscula i a la benzinera de la Plaça del Sindicat també s’ha modificat, permeten l’accés a vehicles de gran tonatge. A més a més, la parada del bus canvia la seva ubicació, quedant ubicada uns metres més cap dintre. D’altra banda, des de fa uns dies a la vorera que toca a la carretera, des del carrer Sant Jordi fins al torrent, s’han instal.lat unes pilones per prohibir l’aparcament de vehicles.

Recordem que el cost total de les obres ha ascendit a 324.000€ - IVA inclòs -, i que està subvencionada pel PAM 2017-2018. L’empresa adjudicatària encarregada de l’obra, ha estat l’empresa REMPIC, de Santa Coloma de Queralt.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: