Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ja està operatiu el nou aparcament gratuït del nucli antic de Calafell

A l'aparcament del Clos del Beu s’han habilitat 21 places, una d’elles adaptades, i un espai per estacionar motos

El nou aparcament públic del Clos del Beu està situat al nucli antic de Calafell El nou aparcament públic del Clos del Beu està situat al nucli antic de Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Juliol 2019 18:58

Ja està operatiu el nou aparcament públic i gratuït del Clos del Beu, situat al nucli antic de Calafell. L’espai ofereix 21 places per a vehicles de quatre rodes, una d’elles adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, i una zona per a estacionar motos.

Aquest aparcament aprofita un terreny municipal qeu estava en desús, amb entrada pel carrer Clos del Becu. Va ser una idea sorgida dels pressupostos participatius refereits a l’exercici de 2018. S’hi ha fet una inversió de 65.606,97 euros (IVA inclòs).

El nou pàrquing completarà l’oferta de places en l’entorn de la nova biblioteca Ventura Gassol, i també donarà servei al comerç del nucli antic i els diferents esdeveniments que s’hi celebren al llarg de l’any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: