Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Passarel·la del Port quedarà tancada durant el Concurs de Focs Artificials Ciutat de Tarragona

Quedarà tancada per motius de seguretat, de les 22h fins a les 23.45h els dies 3, 4, 5 i 6 de juliol

La Passarel·la del Port quedarà tancada per motius de seguretat, de les 22h fins a les 23.45h, els dies 3, 4, 5 i 6 de juliol La Passarel·la del Port quedarà tancada per motius de seguretat, de les 22h fins a les 23.45h, els dies 3, 4, 5 i 6 de juliol PORT DE TARRAGONA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Juliol 2019 18:08

Amb motiu del 29è Concurs de Focs Artificials Ciutat de Tarragona, es realitzaran diversos talls de trànsit a la zona portuària els dies 3, 4, 5 i 6 de juliol. Per motius de seguretat, la Passarel·la del Port quedarà tancada durant els focs i no es podrà romandre en aquesta passera, segons informa el Port de Tarragona.

Pel que fa als talls concrets, a les 20h, el trànsit direcció platges romandrà tancat a l’alçada de la rotonda del rellotge. A les 22,: es tancarà la Passarel·la del Port per motius de seguretat. A les 22.30h, quedarà tancat l’accés a platges i escullera a l’altura del Moll de Costa. 

A les 22.45h, la circulació al Moll de Costa serà d’un únic sentit direcció el Serrallo, Pere Martell i Independència, mentre que cap a les 23.45h, es preveu que la circulació a la zona portuària quedi normalitzada. Les vies que quedaran afectades per aquests talls de trànsit seran el Moll de Costa, el passeig de l’Escullera i el passeig Marítim.

D'altra banda, els associats del port esportiu podran accedir-hi, amb prèvia identificació, fins a les 22 hores, i es podrà accedir a les instal·lacions de Port Tarraco sense problemes. L’accés a l’interior del Port es podrà fer per l’Eix Transversal.

Es recomana no baixar amb vehicle a la zona de platges i escullera. Un cop acabats els focs i per motius de seguretat, els vehicles estacionats no podran circular fins que els vianants hagin evacuat la zona.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: