Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus Transport amplia el servei de la línia de l’Aeroport durant l’estiu

A partir d'aquest dilluns 1 de julio, i fins al 8 de setembre, la Línia 50 unicarà cada mitja hora l'Aeroport de Reus amb el centre de la ciutat

A partir d'aquest dilluns 1 de julio, i fins al 8 de setembre, la Línia 50 unicarà cada mitja hora l'Aeroport de Reus amb el centre de la ciutat A partir d'aquest dilluns 1 de julio, i fins al 8 de setembre, la Línia 50 unicarà cada mitja hora l'Aeroport de Reus amb el centre de la ciutat REUS.CAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Juliol 2019 11:58

Reus Transport amplia el servei que uneix el centre de la ciutat amb l’Aeroport de Reus a partir d’aquest dilluns, 1 de juliol, i fins al 8 de setembre. La Línia 50 compta amb dos autobusos durant l’estiu i això permet reduir a la meitat la freqüència actual: l’autobús passarà cada mitja hora, quan a l’hivern ho fa cada hora.

La L50 comença el servei a les 7:25 h a l’estació de tren i l’acaba pocs minuts després de la mitjanit a la plaça de la Llibertat. El bitllet senzill del trajecte a l’Aeroport té un import de 3 euros, tot i que s’hi pot accedir també amb qualsevol dels abonaments de Reus Transport.

Horari d'estiu de la Línia 50 Reus-Aeroport de Reus.

La línia de l’Aeroport comença el seu recorregut a l’estació de trens, passa per la plaça de la Llibertat i a l’avinguda de Sant Jordi, continua el trajecte per les avingudes de Marià Fortuny i President Macià, a l’estació d’autobusos, agafa la carretera de Bellissens –amb parada prop de l’Hospital i el campus universitari– per anar a l’àrea del Tecnoparc. En el viatge de tornada fa el mateix recorregut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: