Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Afectacions al trànsit a l’entorn el Mercat Central de Reus per la Volta Ciclista a Tarragona

Entre el dissabte a les 20 h i el diumenge a les 16 h estarà prohibit l’estacionament al voltant d’aquest espai

Imatge de la Volta Ciclista a Tarragona, en una edició passada Imatge de la Volta Ciclista a Tarragona, en una edició passada REUSDIGITAL
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 14 Juny 2019 11:08

La darrera etapa de la Volat ciclista a Tarragona provocarà afectacions al trànsit en diversos carrers de Reus, aquest dissabte i diumenge, 15 i 16 de juny, a l'entorn del Mercat Central, tal com informen el Serveis de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana.

Entre el dissabte a les 20 h i el diumenge a les 16 h, estarà prohibit l'estacionament al voltant del Mercat Central (l'avinguda president companys i el carrer de Josep Sardà i Cailà), així com al camí de l'Aleixar i en un tram de l'avinguda de Falset. El recorregut de la volta es veurà afectat durant el pas dels ciclistes, així com els carrers adjacents.

La Guàrdia Urbana ha planificat un dispositiu de mobilitat en diferents punts de la ciutat per informar els conductors de les afectacions i minimitzar-ne els efectes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: