Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El transport urbà de Calafell va tenir 245.000 passatgers al 2018

Es produeix un increment d’usuaris del 7,9% en relació a 2017

La L3, que connecta Segur amb Calafell és la que concentra més usuaris La L3, que connecta Segur amb Calafell és la que concentra més usuaris AJUNTAMENT DE CALAFELL
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 12 Mai 2019 02:03

El servei de transport urbà de Calafell va registrar al 2018 un total de 245.000 passatgers, un increment del 7,9% respecte el 2017. L’ampliació del servei a primera i darrera hora del dia, per connectar amb les estacions de tren, és un dels factors que expliquen l’augment d’usuaris, segons ha explicat l’empresa concessionarìa, Hife.

Calafell compta amb tres línies de transport urbà. La L1 connecta Segur de Calafell amb Valldemar; la L2, Calafell amb Calafell Park; i la L3, Segur amb Calafell. Aquesta darrera és la que concentra més usuaris i s’aproxima als 100.000 passatgers anuals. “En els darrers cinc anys han augmentat els passatgers en totes”, ha dit Josep M. Chavarría, director general d’Hife, qui també ha recordat que en els darrers cinc anys no s’han modificat unes tarifes que ha qualificat d'"econòmiques”.

Cadascuna d’aquestes línies duu a terme entre tretze i catorze expedicions diàries amb una durada total d’una hora des del punt d’origen fins al de destí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: