Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba Valls Ocasió, la fira-mercat dels vehicles usats i elèctrics

La ciutat s’omple aquest cap de setmana de motors, ja que també se celebra el Ral·li de la ciutat

Imatge d'arxiu de la Fira-mercat 'Valls Ocasió' Imatge d'arxiu de la Fira-mercat 'Valls Ocasió' INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Mai 2019 07:29

Valls es converteix en la ciutat del motor durant el cap de setmana del 3 al 5 de maig, amb la celebració de Valls Ocasió, la setena fira-mercat del Vehicle usat i els Vehicles elèctrics, coincidint el dissabte amb el ral·li de la ciutat.

La Fira-mercat se situarà al passeig de l’Estació de Valls i donarà més protagonisme als vehicles elèctrics. En un dels espais, els visitants podran conèixer les novetats del mercat de cotxes elèctric i híbrids i també en bicicletes i VMP elèctrics.

L’espai s'obre el divendres 3 de maig de 18 a 21 h; el dissabte 4 es podrà visitar de 10 a 21 h; i per acabar, el diumenge 5 de maig de 10 a les 20 h. L’esdeveniment compta amb 500 metres de fira i 10 expositors, entre els quals es podran veure vehicles industrials, vehicles elèctrics, motos, vehicles de mobilitat personal (VMP) i patinets elèctrics, entre altres.

L’organització i la coordinació de l’esdeveniment és a càrrec de la Cambra de Comerç de Valls, les regidories de Comerç i Turisme i de Mobilitat, conjuntament amb l’Associació de Tallers d’Automoció i Venda de l’Alt Camp. Les entitats preveuen una bona afluència de públic i de contactes comercials.

Activitats en la Fira

Una de les novetats de la Fira és la possibilitat de fer una prova de conducció o ‘test drive’, a la rotonda de l’estació. Els estands cediran vehicles de tota mena en un itinerari urbà guiat. L’activitat es farà el dissabte a les 12 i a les 17 h, i el diumenge a les 12 h. Per participar-ho, cal reservar plaça a l’estand de CUÏC-Serveis en Mobilitat Ambiental.

Durant tot el cap de setmana també estan previstes sessions demo. Per exemple, el dissabte de 10 a 13 h, explicaran com funciona un punt de recàrrega de vehicle elèctric a l’estand de l’Enginyeria elèctrica especialitzada en mobilitat, ‘ETECNIC’.

Anterior mostra de vehicles en la fira Valls Ocasió (INFOCAMP)

fira vehicles valls 2

La moto de la URV a la Fira

L’equip de la ‘URVoltage Racing’ estarà en l’estand de la Universitat per donar a conèixer el seu projecte, la creació d’una moto per participar en la carrera ‘Motostudent 2020’.

MotoStudent és una competició universitària d’escala mundial que promou la Fundació Moto Engineering Foundation i TechnoPark MotorLand entre equips d’estudiants, que han de dissenyar una motocicleta de competició elèctrica o de combustió. ‘URVoltage Racing’ és l'equip d’estudiants que representarà a la Universitat Rovira i Virgili.

10è Ral·li de la Ciutat de Valls

El dissabte 4 de maig arriba una nova edició del Ral·li Ciutat de Valls, una prova puntuable en diferents categories pel Campionat de Catalunya. Hi participaran una setantena de vehicles que recorreran 190 quilòmetres, passant per les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Baix Camp.

La sortida està programada per les 12 del migdia al passeig president Tarradellas. En aquesta edició s’han fet canvis d’ubicació i s’ha incorporat trams nous.

La prova també serà puntuable per la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, el Trofeu de Catalunya de Ral·lis prints d’Asfalt, el Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior, el Campionat de Catalunya de Regularitat Super Esport, el VIIè Challenge Focuxtreme, el 41 VolantRACC - Trofeu MAVISA, el X Challenge Michelin Rallye Catalunya i la 4a Copa Pirelli Ral·liCAT.

Imatge d'una edició passada del ral·li (CEDIDA)

rali valls

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: