Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa Vendrellenca demana millores a l'estació d'autobusos

L'entitat ciutadana considera que la parada central és, ara per ara, "un espai gris, brut, i semi abandonat per l’administració"

Estació d'autobusos del Vendrell Estació d'autobusos del Vendrell CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 24 abril 2019 09:27

La Xarxa Vendrellenca (XV) ha denunciat la situació "d'abandonament" de l'estació d'autobusos del Vendrell, situada a l'avinguda Jaume Carner. Per aquest motiu, l'entitat ha fet una proposta a l'Ajuntament, a través del SAC, amb una plec de millores.

D'entrada, segons l'anàlisi de la taula de treball de la XV,  l’actual parada central d’autobusos del Vendrell és, ara per ara, "un espai gris, brut, i semi abandonat per l’administració". En aquest sentit, cita com a exmples que "el seu nom ha quedat tapat per un quadre elèctric, les seves parets estan plenes de pintades, el cartell de l’ATM té pintades que impedeixen veure el que hi diu, la seva pantalla no es veu bé i està antiquada, des del costat de la parada direcció Barcelona, part de l’ infraestructura té el sostre trencat, el vidre de l’oficina és un taulell d’anuncis, a la banda direcció Barcelona no hi ha cap taulell d’anuncis".

Per aquest motiu, han demanat a l’ajuntament per escrit que faci les següents millores: substituir les bancades de marbre per bancs normals; donar color a les parets que hi ha a la banda direcció Barcelona o bé ficar elements que millorin la foscor que provoca l’actual gris; instal·lar un panell informatiu, a la part direcció Barcelona que indiqui els horaris, i les línees de transport urbà i un plànol de la ciutat; instal·lar un panell electrònic a la banda direcció Barcelona per veure les entrades i sortides; dignificar el nom de la parada d’autobús, fent un molt més vistós; demanar a l’ATM que fiqui una placa nova dels transports públics; posar una zona wifi pels usuaris, ja sigui a l’oficina o bé a tota la parada; i instal·lar un panell informatiu que indiqui les arribades dels trens de Rodalies, per si algú ha de fer transbordament.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: