Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'aparcament dissuasiu de l'Horta Gran de Tarragona entra en funcionament aquest dimecres

L’equipament compta amb 220 places de zona taronja, on es podrà aparcar per un euro al dia

Imatge del nou aparcamernt de l'Horta Gran de zona taronja a Tarragona Imatge del nou aparcamernt de l'Horta Gran de zona taronja a Tarragona CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 16 abril 2019 10:06

L’aparcament dissuasiu de l'Horta Gran entra en funcionament aquest dimecres, 17 d’abril, amb 220 places de zona taronja, en les quals es podrà aparcar per un euro al dia. El nou aparcament tindrà accés a través de la N-340 i de la plaça Europa. Per fer-ho més accessible, a més, s’han instal·lat dues parades de l’EMT ubicades a la N-340. Les obres per a l’adequació de l’espai i la creació de la nova zona d’aparcament han superat els 83.000 euros.

El nou aparcament, situat a prop de la riba de Ponent del riu Francolí, funcionarà com a zona taronja, de manera que els usuaris podran aparcar-hi de dilluns a divendres per només un euro al dia i els dissabtes i diumenges l’aparcament serà gratuït. L’espai tindrà accés a través de la Nacional 340 i de la plaça d’Europa, la rotonda d’entrada a l’autovia T-11.

Aquest dimecres 17 d’abril, també començaran a ser operatives dues parades de l’EMT ubicades a la N-340 i que, amb el nom de Carretera de València i en els dos sentits de la marxa, donaran servei a les línies dels autobusos municipals que enllacen el centre de la ciutat amb els barris de Ponent: L-3, L-6, L-30, L-34, L-54 i 72N. A més, també s’ha instal·lat un semàfor que ha de permetre als vianants creuar de forma segura la N-340 a la sortida de l’aparcament, i el qual també s’activarà aquesta setmana.

Cal recordar que el pagament de la zona taronja es pot realitzar físicament a través dels parquímetres i, mitjançant els telèfons mòbils dels conductors, a través de les aplicacions Telpark, Easypark i Whoosh.

Les obres d'adequació de l'espai van començar el passat 20 de febrer i han tingut un cost total de 83.447,01 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: