Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marxa lenta per demanar bonificacions als peatges del Baix Penedès i el Garraf

La protesta entre el Vendrell i Sitges ha provocat aquesta tarda fins a tres quilòmetres de retencions a la C-31 i a la C-32, coincidint amb l'operació sortida de Setmana Santa

La marxa lenta de vehicles ha provocat fins a tres quilòmetres de cues en un dels trams d'autopista. A la imatge, la protesta al seu pas per Sant Pere de Ribes La marxa lenta de vehicles ha provocat fins a tres quilòmetres de cues en un dels trams d'autopista. A la imatge, la protesta al seu pas per Sant Pere de Ribes XAVIER MARTÍNEZ / Cedida per Twitter Ajunt. del Vendrell
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 12 abril 2019 22:04

La Xarxa de Mobilitat Penedès-Garraf La Plataforma ha convocat una marxa lenta aquesta tarda, entre el Vendrell i Sitges, amb trajecte d'anada per la C-31 i de tornada per la C-32. La protesta s'ha fet per demanar bonificacions en els peatges de Cubelles i Vallcarca per als residents del Baix Penedès i el Garraf. La mobilització ha complicat la primera fase de l'operació sortida de Setmana Santa, ja que en un tram d'autopista s'ha registrat fins a 3 quilòmetres de retenció.

Representants del Baix Penedès i del Garraf mostren la pancarta "Prou peatges": 

prou peatges

La marxa lenta ha estat recolzada pel Pacte Penedès Marítim, un consorci format pels consells comarcals del Baix Penedès i del Garraf, i 20 municipis del litoral penedesenc. Des del Pacte Penedès Marítim s'ha denunciat una vegada més "l'impacte perjudicial dels peatges vers el territori".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: