Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Entra en servei l’aparcament alternatiu de l’avinguda dels Països Catalans a Reus

En total, són 275 places d’aparcament gratuït

Imatge del nou aparcament alternatiu de l'avinguda Països Catalans a Reus Imatge del nou aparcament alternatiu de l'avinguda Països Catalans a Reus AJ. REUS
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 05 abril 2019 10:47

Les 275 noves places de l’aparcament gratuït alternatiu de l’avinguda dels Països Catalans a Reus entren en servei la tarda d’aquest divendres, 5 d’abril, una vegada han finalitzat els treballs de condicionament del solar. El nou aparcament, situat prop de l’entrada a Reus per les carreteres de Falset i de Riudoms, ha de donar servei tan a les persones residents de la zona com a les que visiten la ciutat que entren a Reus per aquest dos accessos. Les obres han anat a càrrec de l’empresa Roma Infraestructures, amb un pressupost de 40.509,73 euros.

La zona d’aparcament de l’avinguda dels Països Catalans se suma a l’oferta d’aparcaments gratuïts alternatius que l’Ajuntament està habilitant en diferents punts de la ciutat. Les 68 places de la plaça del Velòdrom ja han entrat en funcionament; mentre que s’han iniciat les obres de 50 places al carrer de Sor Lluïsa Estivill. Ara, queden pendents les 25 places de carrer de Falset, i les 42 places del carrer de Roger de Llúria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: