Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’ATM es compromet a estudiar l'increment de la freqüència de transport públic al Baix Penedès

El Pacte Penedès Marítim es reuneix amb l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l'àrea de Barcelona, que també valorarà el transport públic nocturn

Reunió del Pacte Penedès Marítim amb l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l'àrea de Barcelona Reunió del Pacte Penedès Marítim amb l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l'àrea de Barcelona CCBP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 02 abril 2019 08:03

El Pacte Penedès Marítim continua treballant per millorar la mobilitat al territori. El Pacte es va reunir dijous passat amb l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), de l’àrea de Barcelona, tenint en compte que és un actor amb responsabilitats en tema de mobilitat.

El compromís que adquirit per l’ATM en el decurs de la reunió va ser que tècnics de l’entitat metropolitana impartiran una jornada al Baix Penedès per presentar el Pla de Mobilitat 2020, un pla que preveu canvis en la zonificació. L’ATM s’ha manifestat a favor d’escoltar la demanda i necessitat del territori d’incrementar la freqüència de transport públic, així com estudiar el transport públic nocturn (trens i busos amb connexió amb Barcelona, en franja nocturna), sobretot en temporada d’estiu.

Els membres del Pacte del Penedès Marítim s’han mostrat molt satisfets pel compromís de l’ATM, ja que serà la primera vegada que l’entitat metropolitana ve al Baix Penedès a escoltar la veu i les necessitats del territori. L'ATM ha estat present darrerament al Garraf per donar explicacions a la mateixa problemàtica.

A la reunió, que va tenir lloc a la seu de l’entitat, hi va assistit el director general de l’ATM, Pere Torres Grau, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria García, la portaveu de la coordinadora Calafell, de la Xarxa de Mobilitat Penedès-Garraf, Sònia Mirambell, i el representant del Consell Comarcal del Baix Penedès al Pla Territorial, Jaume Casañas.

Adhesió a la marxa lenta del 12 d’abril

D'altra banda, el Pacte Penedès Marítim s’afegeix a la marxa lenta de vehicles convocada pel proper 12 d’abril per  la Xarxa de Mobilitat Penedès Garraf. Serà una acció reivindicativa per seguir denunciant els greuges en matèria de mobilitat que pateixen les dues comarques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: