Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’esplanada superior de l’aparcament dels Filadors tanca per treballs d'impermeabilització

A partir d'aquest dilluns 18 de març es faran uns treballs per evitar filtracions al pàrquing soterrani situat a Torredembarra

L'esplanada superior de l’aparcament del carrer dels Filadors de Torredembarra estarà tancada per evitar filtracions al pàrquing soterrani L'esplanada superior de l’aparcament del carrer dels Filadors de Torredembarra estarà tancada per evitar filtracions al pàrquing soterrani ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Març 2019 12:55

La Regidoria de Governació de l’Ajuntament de Torredembarra informa que l’esplanada superior de l’aparcament del carrer dels Filadors restarà tancada a partir d’aquest dilluns 18 de març, amb motiu d’uns treballs d’impermeabilització per evitar filtracions al pàrquing soterrani.

Cal recordar que l’aparcament dels Filadors està obert de manera gratuïta. Quan s’hagi finalitzat el procés de concessió de les places d’abonament (que es preveu per al mes d’abril), Filadors ja entrarà en marxa amb total normalitat. De fet, en aquests moments, ja s’estan formalitzant els contractes corresponents amb les persones que han obtingut la concessió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: