Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Trens Dignes' denuncia la desinversió als ferrocarrils i reclamen un millor servei a Catalunya i el País Valencià

Les entitats organitzen una xiulada en concentracions simultànies a Tortosa, Salou, Manresa, València i Ontinyent

Els manifestants que han participat en la xiulada per reclamar més inversions en la xarxa ferroviària a Tortosa Els manifestants que han participat en la xiulada per reclamar més inversions en la xarxa ferroviària a Tortosa MAR ROVIRA / ACN
Mobilitat ACN
Dissabte, 09 Març 2019 15:03

Les plataformes de 'Trens Dignes' de l'Ebre, el Priorat i el Maestrat, conjuntament amb una vintena d'entitats més, han promogut aquest dissabte al migdia una xiulada per denunciar la manca d'inversions en la xarxa ferroviària estatal de mitjana i llarga distància. Les entitats reclamen que Adif destini més recursos a la millora de les infraestructures atès que el 80% del pressuposts – uns 60.000 milions d'euros-, es dediquen a l'alta velocitat, en detriment del tren convencional, que asseguren que absorbeix el 96% d'usuaris. Segons el portaveu de la plataforma ebrenca, Josep Casadó, pateixen problemes "molt grans, dificultats i deficiències" al territori.

Les concentracions, sota el lema 'Xiulem pel tren', s'han fet simultàniament en diversos municipis com a Tortosa, Salou, València i Ontinyent (Vall d'Albaida) i a Manresa, que s'ha afegit a la mobilització.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: