Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'EMT de Tarragona incorpora tres nous busos articulats

Els vehicles faran possible que s’incrementin les places en els recorreguts amb més demanda a les hores punta, que són les línies 41, 42 i 54

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i la presidenta de l’Empresa Municipal de Transports, Begoña Floria, han presentat aquest matí tres nous busos articulats L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i la presidenta de l’Empresa Municipal de Transports, Begoña Floria, han presentat aquest matí tres nous busos articulats MAURI
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Març 2019 13:06

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la presidenta de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), Begoña Floria, han presentat aquest matí tres nous busos articulats que s’incorporaran al servei de bus urbà.

La presidenta ha explicat que l’arribada dels tres nous busos és la primera gran operació de renovació de la flota. I ha afegit que amb una capacitat per a 150 persones realitzaran les línies L54, L41 i L42, que són les que tenen una major afluència de passatgers.

L’alcalde ha assegurat que els nous vehicles formen part de l’inici del camí cap a la gratuïtat i millora del servei que continuarà amb la incorporació de nou vehicles més. Ballesteros també ha explicat que ja són més de 5.000 els usuaris que es beneficien dels nous abonaments i ha destacat la bona acollida per part de la ciutadania.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: