Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus proposa traslladar la parada del bus interurbà de les Oques a la Biblioteca Central

El consistori reusenc ha fet arribar la proposta a la Generalitat per solucionar el problema de saturació del trànsit en aquesta plaça

Un bus aturat a la plaça del Nen de les Oques de Reus Un bus aturat a la plaça del Nen de les Oques de Reus CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 28 Febrer 2019 16:56

Reus Transport ha realitzat una proposta a la Generalitat per traslladar la prada del bus interurbà de la plaça del Nen de les Oques a la zona blava de Riudoms, davant de la Biblioteca Central Xavier Amorós. Davant els problemes de saturació del trànsit en aquesta plaça, l’objectiu és descongestionar l’espai per millorar el servei i afavorir la mobilitat.

Davant el creixent nombre d’autobusos del transport públic interurbà que fan parades llargues a la plaça de les Oques, es generen problemes de circulació i saturació del trànsit a la zona. La parada actual s’ha quedat petita i és insuficient per absorbir el volum de trànsit, tenint en compte a més que coincideixen diverses línies. Per això, l’Ajuntament de Reus ha proposat una parada alternativa a la zona blava Riudoms, la qual asseguren que faria més còmode el transport interurbà i permetria la coincidència de diversos vehicles en el mateix espai (fins a cinc de forma simultània). Així es vol millorar el servei de cara als usuaris amb un nou espai amb bancs i marquesines que farien més agradable l’espera. La nova ubicació mantindria l’accés ràpid al centre de la ciutat, un aspecte principal a l’hora d’escollir la nova parada.

En els darrers anys, l’Ajuntament de Reus ha mantingut contactes amb la Generalitat i les empreses concessionàries de transport interurbà per resoldre la situació. La solució passa per traslladar el recorregut i les parades de la majoria de línies interurbanes, deixant la plaça únicament com a punt de parada del servei urbà de transport. Posteriorment, el trasllat de les parades del servei interurbà de bus de la plaça del Nen de les Oques permetria plantejar la reforma i adaptació de les parades del servei de transport urbà per adaptar-les a les demandes dels usuaris.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: