Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell anuncia les restriccions de trànsit causades pel Carnaval

Aquestes duren des del 28 de febrer fins al 3 de març i al voltant de cada rua no es podrà ni circular ni estacionar

Imatge de les restriccions de tràfic causades pel Carnaval en anys anteriors Imatge de les restriccions de tràfic causades pel Carnaval en anys anteriors AJUNTAMENT DE CALAFELL
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Març 2019 09:56

L’Ajuntament de Calafell ha anunciat les restriccions de trànsit, tant de circulació com d’aparcament, que hi haurà durant les celebracions de Carnaval, del 28 de febrer al 3 de març. Al voltant de les tres rues principals hi haurà una zona d’afectació on no es podrà circular ni estacionar.

Cada rua aplega a més de 6.000 participants, és per això que el consistori ha decidit prendre mesures per facilitar la correcta celebració d’aquests actes i garantir la seva seguretat.

Mesures i consells

Les principals mesures i consells són:

Als aparcaments públics només podran estacionar turismes, els vehicles de grans dimensions hauran d’estacionar fora del nucli urbà. Una hora abans que comencin les rues es tallarà tot el trànsit a la zona d’afectació. Es realitzaran controls policials en els accessos del municipi. En cas que hi hagi cap mena d’emergència en hores de celebració de les rues, els ciutadans s’hauran de dirigir a la Policia Local de Calafell.

També s’aconsella a tots els veïns que tinguin els seus vehicles estacionats dins de les zones d’afectacions els retirin per evitar denúncies o la retirada del vehicle per part de la grua.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: