Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona projecta un aparcament dissuasiu amb 220 places al costat de l'N-340

Funcionarà a partir de finals de març i comptarà amb parades dels autobusos municipals amb connexió amb el centre

El gerent d’Aparcaments Municipals de Tarragona, Sergio Arts; el president de l’empresa, Josep Acero, i el regidor de Presidència, José Luis Martín, a l'aparcament dissuasiu en obres El gerent d’Aparcaments Municipals de Tarragona, Sergio Arts; el president de l’empresa, Josep Acero, i el regidor de Presidència, José Luis Martín, a l'aparcament dissuasiu en obres AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Mobilitat ACN
Dimecres, 20 Febrer 2019 14:14

Les obres per a l'aparcament dissuasiu de l'N-340 a Tarragona han començat aquesta setmana i estaran llestes a finals de març. Oferirà 220 places i tindrà dues noves parades dels autobusos municipals que milloraran la connexió entre el centre de la ciutat i els barris de Ponent. L'espai funcionarà com a zona taronja, de manera que els usuaris podran aparcar-hi de dilluns a divendres per només un euro al dia. Dissabte i diumenge l'aparcament serà gratuït. El cost de les obres és de 83.447 euros. L'Ajuntament espera que l'aparcament descongestioni la circulació de cotxes al centre i faciliti l'accés a la ciutat.

El nou aparcament, molt proper a la riba de Ponent del riu Francolí, tindrà accés a través de l'N-340 i de la plaça d'Europa, la rotonda d'entrada a l'autovia T-11. El projecte de l'aparcament contempla, a més d'una millora de l'enllumenat de la zona, la instal·lació d'un pas de vianants i uns semàfors a l'entrada de l'equipament per l'N-340, per tal de facilitar la mobilitat i seguretat dels vianants.

El cost total dels treballs d'arranjament de l'espai, que tenen una durada aproximada d'un mes, és de 83.447,01 €.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: