Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou aprova el projecte de pavimentació d’un tram del camí de la Mata

El cost de les obres puja a poc més de 14.300 euros i s’actuarà a un total de 420 m² de superfície per continuar amb la millora dels camins rurals

Imatge d'arxiu de la pavimentació d'un tram del camí de la Mata, l'any 2017 Imatge d'arxiu de la pavimentació d'un tram del camí de la Mata, l'any 2017 ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 08 Febrer 2019 19:45

La darrera Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Salou ha aprovat el projecte per a la pavimentació d’un tram del camí de la Mata. Es tracta d’un camí que s’inicia al Vial del Camí de Cavet, que uneix Salou i Cambrils, i continua fins al carrer de Carles Roig. Tot el camí queda emplaçat en zona rústega i dóna accés a diverses parcel·les agràries i a entrades-sortides de serveis del Càmping Sangulí. La longitud total de l’actuació és de 105 m els quals disposen d’un paviment de terra el qual presenta clots i esquerdes provocats pel la pròpia escorrent de l’aigua de pluja. El projecte simplificat -aprovat ahir en junta- estudia la pavimentació d’un tram del mateix camí, iniciant el seu punt més al nord sense pavimentar a prop del Vial de Cavet i finalitza als 105 metres de distància. En resum la superfície total que es tractarà és de 420 m², ja que l’amplada del camí és de 4 metres.

Es tracta d'un tram del camí en zona rústega i dona accés a diverses parcel·les agràries i a entrades-sortides de serveis del Càmping Sangulí: 

tram camí de la Mata

L'actuació que es pretén dur a terme consisteix en el sanejat del terreny actual, fresat de l’extrem nord de l’actuació per tal de mantenir la rasant, l’aplicació del corresponent reg d’adherència i l’estesa d’una capa d’aglomerat asfàltic de 5 cm de gruix màxim.

El pressupost d’execució per contracte puja a 14.326 euros i té un termini previst d’execució d’un mes i compta amb un ajut de 5.454 euros per part del Consell Comarcal del Tarragonès amb càrrec a la partida d’arranjament i millora de camins rurals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: