Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Finalitza l’asfaltatge de l’aparcament del Fornàs a Valls

L’Ajuntament vallenc ha destinat 49.000 euros en l’adequació d’aquest espai que compta amb més de cent places d’aparcament

L'aparcament del Fornàs té capacitat per més d'un centenar de vehicles L'aparcament del Fornàs té capacitat per més d'un centenar de vehicles AJUNTAMENT DE VALLS
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Febrer 2019 10:36

Les obres d’adequació i asfaltatge de l’aparcament del Fornàs, a Valls, han finalitzat aquesta setmana, amb una inversió de 49.000 euros. L’aparcament de superfície gratuït tindrà capacitat per a més d’un centenar de vehicles: 120 cotxes i 10 motos, a més de la reserva de quatre places per a vehicles adaptats i una bateria d’aparcament per a vuit bicicletes.

Les obres, que es van iniciar el 21 de gener, s’han concretat en l’asfaltatge de la totalitat de l’aparcament, que ocupa uns 3.200 metres quadrats i que dóna servei al barri i a la zona propera del Centre Esportiu Municipal El Fornàs. El projectes, que ha estat impulsat per la regidoria de Mobilitat del consistori vallenc, també ha permès l’adequació dels accessos que comuniquen l’aparcament amb el passeig President Tarradellas, de la mateixa manera que també s’ha creat un nou accés des del carrer Arquitecte Vives, amb l’objectiu de millorar la mobilitat de la zona. Les actuacions també contemplen la preinstal·lació de reforç de l’enllumenat, així com tota la senyalització vertical i horitzontal de l’aparcament.

Aquest espai és el segon aparcament de terra que l’Ajuntament ha asfaltat en els darrers. El passat estiu, amb una inversió de 50.000 euros, es va asfaltar el de l’Hort del Carme, al Barri Antic i amb capacitat per a 200 vehicles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: