Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra aprova la llista provisional per a la concessió de places de lloguer de l'aparcament dels Filadors

Hi haurà un total de 111 places destinades a lloguer

L'aparcament dels Filadors de Torredembarra tindrà 111 places destinades a lloguer L'aparcament dels Filadors de Torredembarra tindrà 111 places destinades a lloguer CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 01 Febrer 2019 17:41

La Junta de Govern Local ha aprovat la llista provisional d’admesos i exclosos per a la concessió de places de lloguer de l’aparcament soterrani dels Filadors. Després que el 24 de gener finalitzés el termini de presentació de sol•licituds, ara el procés continua endavant amb l’aprovació de la llista. De moment, s’han admès 71 sol·licituds, s’ha requerit documentació complementària a 6 més, i se n’han exclòs 9. Del total de 248 places existents en aquest aparcament municipal, 111 s’han destinat a lloguer: 90 per turismes, 16 per a motocicletes i 5 per a persones amb mobilitat reduïda. Tot i això, totes les places sol·licitades han estat per a turismes.

El regidor de Governació, José García, s’ha mostrat satisfet per la resposta ciutadana i l’interès mostrat pel nou servei que es donarà amb el canvi de funcionament de l’aparcament. Actualment, l’aparcament dels Filadors està obert de forma gratuïta. Quan s’hagi finalitzat el procés de concessió de les places d’abonament –previst per al mes d’abril- Filadors ja entrarà en marxa amb total normalitat. Des d’aleshores i mentre hi hagi places lliures d’aquelles destinades a lloguer, les persones interessades podran sol·licitar places d’abonament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: