Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

20 estudiants arbocencs es beneficien de l’ajuda municipal de transport

La quantitat màxima era de 300€, en funció de la distancia respecte al centre universitari, el nombre de crèdits matriculats i el nombre de crèdits aprovats el curs passat

Imatge d'arxiu de l'estació de tren de l'Arboç Imatge d'arxiu de l'estació de tren de l'Arboç AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Gener 2019 13:15

20 estudiants universitaris arbocencs han resultat beneficiats de l’ajut municipal pel desplaçament fins a la Universitat. En total ho van demanar 25 persones, de les quals 20 complien els requisits.

La Junta de Govern municipal de l’Ajuntament de l’Arboç va aprovar per unanimitat la subvenció de part del cost del transport públic als estudiants universitaris de la vila que cursin els seus estudis en universitats públiques amb la voluntat d’ajudar a garantir el dret a l’educació a tots els alumnes del municipi.

La quantia màxima per sol•licitant era d’un màxim de 300€, en funció de la distancia al centre universitari, el nombre de crèdits matriculats i el nombre de crèdits aprovats el curs anterior.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: