Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La SB Hotels Marató de Tarragona obligarà a fer alteracions de trànsit

Bona part de les línies dels autobusos municipals també modificaran aquest diumenge el servei habitual

La disputa de la marató també comportarà afectacions al funcionament de la circulació dels autobusos durant bona part de diumenge al matí La disputa de la marató també comportarà afectacions al funcionament de la circulació dels autobusos durant bona part de diumenge al matí ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Gener 2019 10:24

La celebració aquest diumenge 27 de gener de la SB Hotels Marató de Tarragona, organitzada per Running Solutions, provocarà diferents alteracions de trànsit durant bona part del matí.

Una trentena d'agents i voluntaris de Protecció Civil participaran aquest diumenge al matí en el dispositiu de seguretat de la cursa, que tindrà la sortida i l'arribada a l'Anella Mediterrània de Campclar. Abans de les 9 del matí, es tallaran els carrers Riu Ciurana, Riu Segre i l'antiga carretera de València fins a la plaça Imperial Tàrraco, que estaran barrats al trànsit fins al migdia.

El recorregut de la Marató

Els atletes que participin a la prova de 42 quilòmetres passaran per la Rambla de Ponent, l'antiga carretera de València, l'avinguda Roma, la Rambla Nova, el carrer Girona, la Via Augusta, el passeig Marítim, el Moll de Llevant, el carrer Trafaltar, el passeig de la Independència, el carrer Manuel de Falla, l'avinguda Vidal i Barraquer, el carrer Enric d'Ossó, la Rambla President Companys i Domènec Guansé, per des d'allí desfer el camí anterior i acabar novament a les instal·lacions esportives de Campclar. Els participants a les proves de 5, 10 i 30 quilòmetres recorreran diferents fragments d'aquest circuit.

Els agents restringiran progressivament la circulació minuts abans del pas dels atletes i reobriran la circulació tan aviat com sigui possible.

Alteracions del trànsit rodat

A la plaça Imperial Tàrraco es deixarà obert el carril més interior per fer la circumval·lació de la plaça. Encara que la cursa inclou la Via Augusta, es deixarà un carril per a vehicles que permetrà l'accés a la ciutat per aquesta via.

Pel que fa a la senyalització, des de les hores prèvies estarà prohibit estacionar a la Rambla de Ponent i a la zona blava del carrer Doctor Battestini.

La disputa de la marató també comportarà afectacions al funcionament de la circulació dels autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) durant bona part de diumenge al matí. En concret, les línies 3, 5, 6, 8, 11, 12, 21, 22, 23, 34, 54 i 85 veuran modificat el seu recorregut habitual.

Pel que fa als autobusos que fan trajectes interurbans, durant la cursa, no tindran com a punt de sortida l'estació d'autobusos, sinó que ho faran des de la Rambla Lluís Companys. De totes formes, es recomana als lectors que consultin les finestretes de cada companyia per verificar quins trajectes es veuen afectats.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: