Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell regula la circulació de bicicletes, patins i vehicles semblants

Prohibeix que circulin per les voreres si són de menys de cinc metres d’amplada

Un grup de persones circulant amb bicicleta pel passeig de Calafell Un grup de persones circulant amb bicicleta pel passeig de Calafell CEDIDA
Mobilitat ACN
Dimarts, 08 Gener 2019 07:37

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat inicialment, per unanimitat, una modificació de l’ordenança municipal de circulació per regular la circulació de bicicletes, patins i vehicles semblants. La modificació adapta l’ordenança a les novetats normatives generals i mira de garantir la convivència d’aquests vehicles, anomenats vehicles de mobilitat personal, amb els vianants i la resta de vehicles que usen la via pública, segons s’informa des de l’Ajuntament. També estableix mesures de seguretat, com l’obligació de portar casc i de disposar d’una assegurança.

La nova ordenança estableix que les bicicletes, incloses les de pedaleig assistit fins a 25 quilòmetres per hora, han de circular per la calçada, i si hi ha carril-bici tindran prioritat de pas sobre qualsevol altre vehicle. L’ús de les voreres es restringeix només a les de més de 5 metres d’amplada, sempre i quan n’hi hagi 3 d’espai lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: