Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Canvis de circulació a la Riera de Miró amb motiu de les obres de la plaça de la Sang

Des del dilluns s'efecutarà una reordenació viària en l'àmbit comprès entre el carrer del Roser i el Camí de Valls / Les diferents fases de l’obra preveuen finalitzar el 29 de març

Imatge d'arxiu del carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró de Reus, que connecta amb l'aparcament de zona blava de l'àrea Miró Imatge d'arxiu del carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró de Reus, que connecta amb l'aparcament de zona blava de l'àrea Miró GOOGLE MAPS
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 04 Gener 2019 16:13

El departament de Mobilitat i Circulació de l'Ajuntament de Reus informa que amb motiu de les obres de remodelació de la plaça de la Puríssima Sang, es produirà un tall de circulació al carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró, a partir del pròxim dilluns dia 7 de gener.

Per afavorir la circulació de vehicles s'efectuarà una reordenació viària a la Riera de Miró (entre el carrer del Roser i el carrer Camí de Valls). D’aquesta manera, els vehicles que circulin des de la plaça d'Antoni de Villarroel a la plaça de Pompeu Fabra podran girar a l'esquerra al carrer del Roser direcció plaça de Catalunya gràcies al desdoblament en dos carrils en sentit de pujada.

Atès que en aquesta fase de les obres es fa el moviment de semàfors, s'ha aprofitat per substituir les òptiques per leds i també per incorporar dispositius sonors pels invidents. Aquest és un canvi projectat amb motiu de les obres però la voluntat és poder-lo mantenir posteriorment.

El pas de vianants de la cruïlla se suprimeix de la part sud i quedarà eliminat.

Les diferents fases de l’obra estan previstes de finalitzar el 29 de març.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: