Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou remodela les rotondes centrals de l’avinguda del Pla de Maset

Les tasques principals són la replantació i la reparació del sistema de reg / El color predominant i el número de xiprers plantats a cada rotonda facilitarà l’orientació de les persones que hi circulin

La remodelació de les rotondes de l’avinguda del pla de Maset té l’objectiu de millorar el seu aspecte visual La remodelació de les rotondes de l’avinguda del pla de Maset té l’objectiu de millorar el seu aspecte visual CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Desembre 2018 20:48

L’Ajuntament de Salou està treballant en la remodelació de les rotondes de l’avinguda del pla de Maset, amb l’objectiu de millorar el seu aspecte visual, dotant-les d’un disseny que faciliti l’orientació de les persones que hi circulin. Les tasques es realitzaran a les quatre rotondes centrals: la del carrer Torremolinos amb l’avinguda de la Pedrera; la de Via Maris; la de l’avinguda del Cap de Salou; i, finalment, la rotonda del carrer del Fonoll.

La regidora de Manteniment de la Ciutat, Mª José Rodríguez, assenyalava que “els treballs a realitzar són l’eliminació de la vegetació actual, l'aportació de terra bona i adob orgànic a més de la replantació d’espècies autòctones però amb consonància amb el consum responsable de l’aigua; la col·locació de malla anti herba, la col·locació d’un perímetre de còdols; i finalment, la instal·lació del sistema de reg”.

rotonda Pla del Maset

Els criteris estètics que s’estan seguint durant l’enjardinament giren al voltant de què cada rotonda presenti un color predominant que les diferenciï entre elles. Amb la mateixa línia, es plantaran uns xiprers indicadors, el nombre dels quals seguirà un ordre ascendent. D’aquesta manera, la primera rotonda tindrà un xiprer, la segona dos, la tercera tres i la quarta quatre; sent la primera la que enllaça amb l’avinguda de la Pedrera i l’última la que enllaça amb el carrer Fonoll.

Aquests treballs de remodelació compten amb un pressupost per contracte de 33.047,10 € i tindran una durada de dos mesos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: