Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou crearà un accés independent al tanatori per millorar-ne l’accessibilitat

Es tracta del primer pas; posteriorment es preveu remodelar l’aspecte interior de l’equipament

El Cementiri Municipal de Salou El Cementiri Municipal de Salou CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 21 Desembre 2018 22:10

L’Ajuntament de Salou invertirà prop de 25.000 euros en les obres de remodelació de la 1a fase del tanatori municipal. Es busca millorar-ne l’accessibilitat i crear un accés independent des del carrer; per tant deixant diferenciada l’entrada del cementiri a la que serà exclusivament del tanatori. A més, aquests treballs també serviran per adaptar-lo de manera que no hi hagi obstacles per a les persones amb mobilitat reduïda. Els treballs, com ha comentat el regidor de Serveis Interns i concessions, Jesús Barragán, començaran passat festes, un cop estiguin adjudicades i duraran un mes i mig. En aquests treballs s’invertiran 24.762.000 euros.

En paral·lel, el regidor també ha avançat que s’està treballant a nivell tècnic en la redacció d’una memòria valorada que ha de servir per fer una rentada de cara integral de l’aspecte de les dues sales de vetlla. “Busquem una modernització de l’espai i inclou el canvi del terra per un de parquet i la instal·lació de plaques de fusta a la paret de les sales per tal de donar-li un aspecte més càlid a l’entorn”. Aquests treballs es preveu executar-los durant el primer trimestre del 2019.

Les mateixes fonts han indicat que hi ha un estudi damunt la taula per tal de valorar la instal·lació en un futur més o menys immediat d’un crematori; ampliar la sala de cerimònies civils, en una fase posterior, a més de l’espai destinat a cementiri donat que encara hi ha terrenys municipals adjacents.

D’ençà la creació del cementiri municipal l’any 1993 no s’havia fet cap reforma en profunditat de l’equipament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: