Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tallen l’accés principal al Port de Tarragona per l’autovia A-27

Una manifestació recorre la ciutat i entorpeix el trànsit des de primera hora del matí

Diverses persones tallant l'autovia A-27 a l'altura de l'accés al Port de Tarragona Diverses persones tallant l'autovia A-27 a l'altura de l'accés al Port de Tarragona ROGER SEGURA / ACN
Mobilitat ACN
Divendres, 21 Desembre 2018 12:16

L’accés principal al port de Tarragona per l’autovia A-27 està tallat per desenes de persones, en tots dos sentits des de la marxa, des de poc abans de tres quarts de dotze del migdia. Els Mossos d’Esquadra bloquegen l’accés amb una línia policial i no es registren incidents. L’acció forma part d’una manifestació que ha arrencat cap a tres quarts de nou del matí des de la plaça Corsini i ha recorregut el centre de la ciutat de manera improvisada.

La protesta ha passat per la subdelegació -on s’han llençat ous de pintura a la façana-, pels jutjats i per la comissaria de la policia espanyola. Cap al migdia, els manifestants han tallat l’entrada a la ciutat per la T-11 i, posteriorment, s’han dirigit cap a l’accés portuari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: