Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pacte de Berà es renueix per tractar dels plans de millora a la xarxa de Rodalies

Els representants dels municipis del Pacte han mantingut una trobada avui al Vendrell amb Pere Macias, responsable de coordinar amb Adif i Renfe els plans per a la xarxa de Rodalies

Reunió del Pacte de Berà amb Pere Macias, a l'Ajuntament del Vendrell Reunió del Pacte de Berà amb Pere Macias, a l'Ajuntament del Vendrell CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Desembre 2018 18:53

Aquest dimecres al migdia, a l’Ajuntament del Vendrell, ha tingut lloc una reunió del Pacte de Berà amb el responsable de coordinar amb Adif i Renfe els plans per a la xarxa de Rodalies, Pere Macias.

Hi ha assistit Martí Carnicer, alcalde del Vendrell; Eva M. Serramià, presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès; Joan Sans, alcalde de l'Arboç; Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra; Imma Ferret, alcaldessa de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos; Jordi Llopart, alcalde de Creixell; Fèlix Sans, alcalde de Bellvei; Ramon Ferré, alcalde de Calafell; Montserrat Carreras, alcaldessa de Cunit; Miguel Delgado, alcalde de Castellet i la Gornal, i Pere Virgili Domínguez, alcalde de Roda de Berà.

La reunió ha servit per tenir una primera presa de contacte i per parlar de diferents temes relacionats amb Adif, Renfe i la xarxa de rodalies que afecten el territori dels municipis que formen part del Pacte de Berà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: