Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ballesteros veu bé que un baixador garanteixi la intermodalitat de l'Aeroport de Reus

L'alcalde de Tarragona reconeix que fer l'estació intermodal de l'Aeroport de Reus serà difíicil i veuria amb bons ulls "garantir aquesta intermodalitat" amb un baixador com el de Girona

Imatge d'arxiu de passatgers arribant a l'Aeroport de Reus Imatge d'arxiu de passatgers arribant a l'Aeroport de Reus ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Josep Cartanyà
Dimarts, 18 Desembre 2018 11:32

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s'ha referit avui a les consideracions fetes ahir pel subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, que va dir que apostava per fer un baixador, en comptes d'una estació intermodal a l'Aeroport de Reus. Ballesteros coincideix amb Sabaté en què la fórmula d'un baixador com el de l'Aeroport de Girona seria una bona solució per a la intermodalitat a l'aeroprort.

Josep Fèlix Ballesteros, ha recordat que el document dels alcaldes del territori diu que "estem per la intermodalitat" de l'Aeroport de Reus. Ballesteros reconeix que "és possible que aquella estació intermodal de 64 milions que s'havia dit no tingui sentit o no es pugui fer", però ha afegit que "igual que en el mateix document reclamem l'estació de Tarragona, la intermodalitat a l'Aeroport és molt important tant per la gent que va agafar un vol com pel visitant". En aquest sentit, Ballesteros ha posat com a exemple el baixador que té l'Aeroport de Girona; "No reclamem ni més ni menys que el que té Girona, que té un baixador molt digne i el que hem de tenir és aixó, un baixador i una intermodalitat garantida digen".

En referència a l'anunci del Subdelegat del govern espanyol, l'alcalde de Tarragona celebra que "per per primera vegada, un subdelegat del govern ho digui", unes paraules que han estat rebudes com una bona notícia. Ballesteros també considera positiu "que les obres del túnel de Lilla estiguin en marxa i, sobretot, que s'activi el tram entre la Móra i Torredembarra de l'N-340, perquè formarà part d'aquesta millora de l'accidentalitat en un territori que n'havia tingut molta".

Ballesteros ha fet aquestes valoracions en el transcurs del tradicional esmorzar de Nadal amb els mitjans de comunicació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: