Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les botigues de Valls regalaran vals gratuïts a les zones blaves durant la campanya de Nadal

Durant tres setmanes, 77 botigues lliuraran als seus clients tiquets de gratuïtat a les zones blaves

L'alcalde de Valls, Albert Batet, amb el regidor de Comerç, Òscar Peris, i els representants de Comerç de Valls mostren els cartells de la promoció L'alcalde de Valls, Albert Batet, amb el regidor de Comerç, Òscar Peris, i els representants de Comerç de Valls mostren els cartells de la promoció AJUNTAMENT DE VALLS
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Desembre 2018 15:30

Comerç de Valls i l’Ajuntament engegaran el proper dilluns 17 de desembre una campanya conjunta per impulsar les compres de Nadal a la ciutat. La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, l’alcalde Albert Batet, i els regidors Òscar Peris de Comerç i Turisme i Francesc Anguela de Mobilitat han presentat la campanya en la que hi participaran 77 botigues.

La iniciativa s’allargarà fins a la festivitat de Reis, cobrint les tres setmanes més intenses de la campanya comercial de Nadal i s’emmarca en les iniciatives que Comerç de Valls ja promou tot l’any per fidelitzar clients i incentivar les compres a la pròpia ciutat amb els lemes #jocomproavalls i #joemquedoavalls. Totes les botigues que participen en aquesta campanya regalaran per compres superiors a 20 euros un val d’una hora d’aparcament gratuït a les zones blaves de Valls, amb l’objectiu de posar totes les facilitats per comprar a la ciutat.

L’Ajuntament, a través de les regidories de Mobilitat i de Comerç i Turisme, finançaran íntegrament els 2.000 tiquets d’aparcament de la campanya. Els tiquets d’una hora d’estacionament gratuït es podrà utilitzar a les prop de 950 places d’aparcament en zona blava que cobreix tot l’àmbit comercial de Valls. A més, el val gratuït no només serà vàlid durant les tres setmanes de la campanya, sinó que l’usuari el podrà utilitzar en qualsevol època.

Nadal amb Comerç de Valls

La iniciativa se suma a la campanya de Nadal ja engegada per Comerç de Valls amb el lema “El petit comerç fa gran la ciutat”. Aquest any es torna a col·laborar amb entitats locals en les diverses activitats nadalenques programades, es repartirà coca i xocolata a l’estand del Mercat de Nadal, es repeteix “En busca del caganer amagat” i les cantades de nadales, i entre totes les compres es realitzarà un sorteig d’una panera de vals de compra valorada en més de 1.400€.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: