Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ja es poden sol·licitar les places de lloguer de l’aparcament soterrani dels Filadors

Les peticions es poden presentar, de l'11 de desembre al 24 de gener, al Registre General de l'Ajuntament de Torredembarra

Imatge d'arxiu de l’aparcament soterrani dels Filadors de Torredembarra Imatge d'arxiu de l’aparcament soterrani dels Filadors de Torredembarra AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Desembre 2018 18:58

A partir de demà i fins al proper 24 de gener de 2019 és obert el termini per a la sol·licitud d’una plaça de lloguer a l’aparcament de soterrani de Filadors de Torredembarra. La Regidoria de Governació ha informat que ja es poden presentar les peticions, al Registre General de l’Ajuntament (plaça del Castell, 8), en horari de 8.30 a 14 h.

De les 248 places d’estacionament de l’aparcament, 137 seran de rotació i 111 de lloguer (90 turismes + 16 motocicletes + 5 per a persones amb mobilitat reduïda), totes ubicades a la segona planta. Es faran dos tipus d’abonaments, de 24 h i de 12 h. El preu per a turisme 24 h tot l’any serà de 38 € mensuals i 12 h 22 €. Per a motocicletes, les 24 h seran 20 € i 12 h 12 €. Aquests preus són amb IVA inclòs. El preu de l’estacionament de rotació serà de 0,01 €/m. L’horari de l’aparcament serà de 7.30 h a 21.30 h. Fora d’aquestes horaris, els llogaters podran entrar i sortir a través d’una targeta magnètica.

Condicions per sol·licitar un plaça

Les persones que podran accedir al procediment de concessió són les empadronades a Torredembarra, els propietaris d’un habitatge a Torredembarra, i empresaris o treballadors d’un local o negoci a Torredembarra. El contracte serà d’un mínim de quatre mesos i d’un màxim d’un any. Es renovarà de manera automàtica anualment fins a un màxim de quatre anys. El plec de clàusules contindrà un criteri d’adjudicació de les places amb un barem de punts en què es donarà preferència als sol·licitants que estiguin empadronats i demanin el lloguer de 24 h.

Una vegada adjudicades les places, si en queden de vacants, es podrà optar a una segona plaça amb el mateix criteri d’adjudicació. Si s’ocupen totes les places disponibles, les persones que es quedin sense plaça formaran part d’una llista d’espera i en podran ocupar una a mesura que en quedin de lliures.

Altres mesures previstes són que les places adjudicades no es puguin llogar a terceres persones i que una mateixa plaça es pugui ocupar per diferents vehicles del contractant o dels seus familiars, per la qual cosa prèviament s’hauran d’identificar a l’hora de formalitzar la instància. L’Ajuntament informarà oportunament de l’obertura del procés per participar en l’adjudicació de les places de lloguer.

En aquests moments, l’aparcament dels Filadors està obert de manera gratuïta per minimitzar les afectacions d’aparcament produïdes per les obres de reordenació urbanística del carrer de Pere Badia. Quan finalitzin les obres i estigui finalitzat el procés d’adjudicació de les places d’abonament, Filadors ja entrarà en marxa amb total normalitat.

Per a qualsevol dubte, es pot contactar al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon : 977 64 00 25 ext. 491. En aquest espai es troba l’enllaç amb el model Annex I (on hi consta informació de la documentació que cal aportar) i que s’ha d’adjuntar a la instància genèrica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: