Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Estat desbloqueja les obres del túnel del Coll de Lilla, entre Valls i Montblanc

El projecte, que permetrà prolongar l'A-27, s'havia hagut de replantejar per la presència d'argiles expansives al terreny

Treballs de l'autovia A-27 als peus del coll de Lilla, a cavall entre l'Alt Camp i la Conca de Barberà Treballs de l'autovia A-27 als peus del coll de Lilla, a cavall entre l'Alt Camp i la Conca de Barberà NÚRIA TORRES / ACN
Mobilitat ACN
Dimecres, 05 Desembre 2018 16:20

El Consell d'Estat ha aprovat el dictamen que desbloqueja les obres del túnel del Coll de Lilla, una infraestructura que farà més curt el trajecte entre Valls i Montblanc i que permetrà prolongar l'A-27. El projecte, d'un quilòmetre i mig, es va haver de replantejar per la presència d'argiles expansives al terreny. Aquest contratemps ha suposat una lleugera modificació del traçat i un increment de 31 milions d'euros en la inversió. Així, s'acabarà enfilant als 115 milions d'euros.

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha celebrat que l'impuls a aquesta infraestructura millorarà la fluïdesa i seguretat del trànsit per carretera. Segons Cunillera, això demostra el compromís de l'executiu espanyol en la millora contínua de la xarxa de carreteres de l'Estat a Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: