Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La targeta anual T-BUS de Cambrils ja es pot renovar pel 2019

El títol de transport permet a les persones empadronades a realitzar viatges il·limitats amb les dues línies d’autobús urbà durant tot l’any

Autobús urbà de Cambrils Autobús urbà de Cambrils ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Desembre 2018 08:40

Ja es pot sol·licitar o renovar la targeta t-BUS a les oficines de l'Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) per a gaudir del bus urbà de Cambrils durant l'any 2019. A més, com a novetat, enguany les renovacions també es podran sol·licitar on-line.

Aquest títol de transport té un cost de només 10 euros per les despeses de tramitació i permet a les persones empadronades a Cambrils realitzar viatges il·limitats amb les dues línies d’autobús urbà durant tot l’any 2019.
El municipi va ser pioner a Catalunya en implantar la gratuïtat del transport el 2014. L’objectiu és fomentar l’ús de l’autobús per disminuir el nombre de vehicles i les conseqüents congestions de trànsit, problemes d’aparcament i contaminació, i millorar la seguretat a la xarxa viària, la mobilitat i la connexió entre el centre i els barris.

El procediment per a donar-se d'alta o renovar la targeta és el següent:

1) Sol·licitar la targeta a l’OAC a l’Ajuntament de Cambrils (en horari de dilluns a divendres de 8 a 14 hores i dijous fins a les 18 hores) o on-line a la pàgina web www.aparcam.cat.
2) Fer l’ingrés bancari de 10€ a les oficines de “CaixaBank” amb la documentació facilitada per l’OAC o on-line a través de la pàgina web de "CaixaBank". Al concepte posar el nom de l'usuari i si té, el número d'abonat.
3) Recollir la targeta t-BUS a l’OAC. Cal presentar el rebut de pagament o on-line (només en cas de renovació es pot enviar el rebut de pagament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. tot indicant el nom i cognoms de l'usuari de la t-BUS i el DNI i es rebrà la resposta d'activació de la targeta t-BUS.)

Les targetes de les persones empadronades de més de 65 anys, seran renovades automàticament sense cost per a l'usuari.

El procediment es pot veure en aquest vídeo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: