Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc exigeix la gratuïtat de l'AP-2 entre Soses i la capital de la Conca de Barberà

La moció va ser aprovada per unanimitat al ple

El ple de l'Ajuntament de Montblanc exigeix a l'Estat la gratuïtat de l'AP-2 entre la capital de la Conca de Barberà i Soses (Segrià) El ple de l'Ajuntament de Montblanc exigeix a l'Estat la gratuïtat de l'AP-2 entre la capital de la Conca de Barberà i Soses (Segrià) CEDIDA
Mobilitat ACN
Divendres, 16 Novembre 2018 08:59

L'Ajuntament de Montblanc exigeix a l'Estat la gratuïtat de l'AP-2 entre la capital de la Conca de Barberà i Soses (Segrià). El consistori ha aprovat una moció, presentada per Agrupament Catalanista de Montblanc, en què demana al Ministeri de Foment que apliqui les bonificacions als vehicles pesants a l'AP-2 entre Montblanc i Soses i permeti que la Generalitat de Catalunya estableixi en aquest tram la desviació obligatòria d'aquests vehicles de l'N-240 a l'AP-2, amb el benentès del màxim consens possible entre les administracions com també del sector del transport. La moció va ser aprovada per unanimitat en el ple d'aquest dimecres.

També s'exigeix al Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya que habiliti, en cas necessari i en la major brevetat possible, una partida pressupostària que garanteixi la gratuïtat de l'autopista AP-2 als habitants del territori, mentre no arribi l'alliberament definitiu de l'autopista AP-2 i/o desdoblament de l'N-240.

Finalment, s'exigeix al Ministeri de Foment que, una vegada es coneguin els resultats de l'estudi sobre el desdoblament de l'N-240, s'executin, en base a les conclusions del citat estudi i amb la màxima celeritat, les obres d'adequació d'aquesta carretera, fixant la data de finalització de l'obra pel que fa al tram de les Borges Blanques-Lleida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: