Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou inicia noves obres de pavimentació pel carril bici

Ja s’ha asfaltat en color vermell el carril bici entre el carrer Major i el Passeig Jaume I i resta pendent la pintura de senyalització

Estat actual del carril bici entre el carrer Major i el Passeig Jaume I, a Salou Estat actual del carril bici entre el carrer Major i el Passeig Jaume I, a Salou CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Novembre 2018 13:37

L’Ajuntament ha iniciat les obres d’asfaltat en color vermell del paviment asfàltic malmès del carril bici al carrer Josep Carner, el tram comprés entre el carrer Major i el passeig de Jaume I. En total s’ha actuat en una superfície de 373,75 metres quadrats, on s’ha procedit a l’adequació del paviment asfàltic renovant, principalment la capa de rodament en color vermell i la modificació de la senyalització horitzontal existent. El dijous i divendres van dur-se a terme els treballs d’asfaltat i ara resta pendent la finalització dels treballs amb el pintat del nou pas de vianants, i el pintat dels símbols i línies corresponents. 

Es tracta d’unes obres que pretenen millorar l’accessibilitat de les bicicletes creant carrils de circulació exclusius i que augment a un import de 22.560,65€.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: