Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La circulació de trens està tallada per inundació de via entre Cambrils i Port Aventura

La pluja ha estat intensa aquesta nit al Camp de Tarragona, amb 112 litres per metre quadrat a Vinyols i els Arcs

Imatge d'arxiu d'una incidència en una estació de tren causada per la pluja Imatge d'arxiu d'una incidència en una estació de tren causada per la pluja ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Dimecres, 10 Octubre 2018 07:44

La circulació de trens està tallada per inundació de via entre Cambrils i Port Aventura, motiu pel qual Protecció Civil ha activat el pla Ferrocat en estat de prealerta. La pluja ha estat intensa aquesta nit al Camp de Tarragona, amb 112 litres per metre quadrat a Vinyols i els Arcs. La situació meteorològica actual pot afectar la xarxa fluvial a les comarques de Conca de Barberà, Alt Camp i el Tarragonès.

El pla Inuncat està activat en alerta. Protecció Civil també avisa que el cabal de la Riera Major és molt alt i pot provocar problemes al seu pas per Viladrau, Sant Sadurní d'Osomort, Vilanova de Sau i Sant Hilari de Sacalm. Es demana extremar la precaució a l'entorn de les lleres.

El 112 ha rebut 776 trucades fins les 6 hores, el 46% de les quals al Tarragonès i el 25 al Barcelonès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: