Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde de l’Arboç valora positivament el desviament del trànsit pesat de l'N-340

Amb tot, Joan Sans recorda que continua pendent el desviament de la carretera al seu pas per l’interior de la vila

Imatge de la Carretera N-340 al seu pas per l’Arboç, l'única població de la demarcació que encara hi passa aquesta via pel mig Imatge de la Carretera N-340 al seu pas per l’Arboç, l'única població de la demarcació que encara hi passa aquesta via pel mig AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Setembre 2018 11:48

Després de l'aprovació del que Consell de Ministres aquest 31 d'agost passat del decret per bonificar el desviament de camions de l'N-340 i l'N-240 a l'autopista, l'alcalde de l’Arboç Joan Sans ho ha valorat positivament com un pas molt important per millorar la seguretat i reduir la sinistralitat. Cal recordar que, des del 2010, han mort 116 persones en el tram de l'N-340 entre Peníscola i Vilafranca del Penedès.

A nivell local, l’alcalde espera que repercuteixi en una millora de la qualitat de vida dels arbocencs amb una augment de la seguretat, i una reducció del volum de trànsit, de la contaminació, i dels sorolls i vibracions que produeix el pas del trànsit pesat pel mig de l’Arboç.

Pendent el desviament de la carretera al seu pas per l'Arboç

Tot i això l’alcalde ha recordat que encara falta solucionar el desviament de la carretera N-340 al seu pas per l’Arboç, l'única població de la demarcació de Tarragona que encara hi passa la via pel mig partint la població en dos. Per això ha assegurat que continuarà treballant per aconseguir-ho. Una reivindicació que fa anys que està damunt de la taula del ministeri sense que de moment tingui una data d’execució.

Les bonificacions per desviar els camions dels trams de l'N-340 entre Peníscola i Vilafranca del Penedès entraran en vigor aquest diumenge, 2 de setembre, segons han confirmat fonts del Ministeri de Foment. El Consell de Ministres aprovarà les mesures mitjançant la publicació d’un reial decret.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: