Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Milloraran l’accessibilitat a l’Escola Sant Julià de l’Arboç

Aquest mes d'agost es faran millores als accessos, a l’edifici, al pati i al menjador, amb una inversió al voltant de 75.000€

Porta d'entrada de l'escola Sant Julià de l'Arboç. Porta d'entrada de l'escola Sant Julià de l'Arboç. CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Agost 2018 23:00

Aquest mes d’agost s’aprofitarà per a realitzar les obres de millora de l’accessibilitat a l’Escola Sant Julià de l’Arboç. L’obra pressupostada consistirà en l’ampliació i adequació de la porta d’accés principal per millorar l’accessibilitat i complir amb la normativa vigent d’accés dels bombers en cas d’emergència. La porta secundària lateral d’accés també serà ampliada amb el mateix objectiu que la principal i a més per eliminar els problemes d’inundacions que patia aquest accés els dies de pluja.

A més, es millorarà el menjador pintant-lo completament, s’adequaran les instal.lacions de subministrament elèctric, i també es rebaixarà el sostre per millorar l’audició. Al pati s’eliminaran les bases de formigó on antigament hi havien una mòduls prefabricats.

Aquesta obra està cofinançada per l’Ajuntament de l’Arboç i la Diputació de Tarragona en el marc del Pla d'actuació municipal 2018.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: