Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Restablerta la circulació de trens a l'R16 i RT2 entre Tarragona i Salou després d'una avaria a la catenària

L'R3 també s'ha restablert entre la Molina i Puigcerdà després que un motorista ha anat a parar a les vies arran d'un xoc amb una furgoneta

Imatge d'arxiu d'un tren aturat a l'estació de Salou Imatge d'arxiu d'un tren aturat a l'estació de Salou ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Agost 2018 10:27

La circulació de trens s'ha restablert poc després de les nou del matí a les línies R16 i RT2 entre Tarragona i Salou un cop resolta l'avaria que afectava la catenària, segons ha indicat Renfe. La incidència s'ha produït a tres quarts de vuit del matí i durant més d'una hora ha afectat sis trens. Els trens de les dues línies arrosseguen retards d'una hora de mitjana i de forma progressiva van recuperant les freqüències de pas habituals.

D'altra banda, segons ha apuntat la companyia ferroviària, l'R3 també s'ha restablert des de poc després d'un quart de deu la circulació de trens entre Molina i Puigcerdà després que un motorista ha anat a parar a la zona de vies arran d'un xoc amb una furgoneta. El motorista ha mort en l'accident. La línia havia quedat tallada des de dos quarts de nou del matí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: