Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adif licita un contracte de subministrament per la implantació d'ample internacional al tram Castelló-Vandellòs

El contracte té un pressupost de 6,6 MEUR i es preveu un termini d'execució d'uns 12 mesos

Imatge d'arxiu d'un tram del Corredor del Mediterrani a l'Hospitalet de l'Infant Imatge d'arxiu d'un tram del Corredor del Mediterrani a l'Hospitalet de l'Infant ARXIU / ACN
Mobilitat ACN
Dijous, 09 Agost 2018 14:58

El consell d'adminstració d'Adif Alta Velocitat (Adif AV) ha aprovat la licitació del contracte de subministrament i transport de balast per a la implantació d'ample internacional al tram Castelló-Vandellòs del corredor mediterrani amb un pressupost de 6.643.211,04 euros, IVA inclòs. El contracte comprèn l'extracció de pedra per la fabricació de 254.420 tones de balast, que és el material que sustenta la via, l'emmagatzematge temporal del balast en les provisions reguladores de la pedrera, la preparació de les superfícies necessàries destinades a aquest ús i la seva càrrega amb destinació a les zones de provisions establertes per Adif Alta Velocitat.

El contracte, dividit en dos lots i amb un termini d'execució estimat de 12 mesos, també inclou el transport del balast fins a les zones d'emmagatzematge, les provisions i conservació fins a la seva càrrega final a l'obra. L'actuació serà cofinançada pel mecanisme 'Connectar Europa' (CEF).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: